wegwijslesVanaf 12 januari 2019 gaan we iets nieuws doen bij Stal Zadelpret een introductieles voor nieuwe leerlingen.

Voor alle jonge kinderen onder ons zullen er vanaf 12 januari 2019 snuffellessen georganiseerd worden op Stal Zadelpret! Iedereen tussen de leeftijd van 4 tot 6 jaar is van harte welkom.
Tijdens de snuffellessen kunnen de kinderen kennis maken met paarden en het paardrijden. Elke 5 lessen zal er een thema behandeld worden waarna elk kind na afloop een diploma kan behalen. De les duurt 45 minuten en tijdens deze les leert iedereen zijn/haar pony te poetsen, op te zadelen en uiteraard gaan we veel ritjes maken! Alles gebeurd onder toeziend oog van een gediplomeerde instructrice.

De snuffellessen beginnen op zaterdag 12 januari 2019 in de middag. De exacte tijd wordt later bekend gemaakt. De snuffelgroep gaat starten bij voldoende aanmeldingen, minimaal 4 kinderen. De snuffelgroep bestaat uit 5 lessen en de kosten bedragen €60,-.

Schrijf je nu in. Bel Linda op nummer: 06-13482771

Tags: paardrijden, Stal Zadelpret, kinderfeest, kinderlessen, introductielessen, kinder paardrijlessen, proeflessen paardrijden, kinderpaardrijlessen

E-mailadres

 • Instructrice Jacky

  Instructrice Jacky

  Hallo ik ben Jacky Schultus en ik ben Ik ben 19 jaar en ik kom uit Uithoorn. Sinds mijn 6e jaar ben ik a dag en nacht bezig met de paarden. Dit begon als een echt paardenmeisje op de manege en inmiddels ben ik een actief wedstrijdruiter. Ik breng diverse paarden uit in de dressuursport, waaronder mijn eigen paard Unique (Uni). Ik heb de opleiding Paardenhouderij en Management afgerond aan het Wellantcollege in Houten. Tevens heb ik mijn Basissport Allround instructeursdiploma behaald bij de ORUN.

  „Thuis is waar mijn paard is“

  Inmiddels geef ik al een aantal jaar les op stal Zadelpret. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen wegwijs te maken in de paardenwereld. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een respectvolle manier leren omgaan met paarden en pony's. Ik motiveer graag iedereen om mee te doen aan de onderlinge wedstrijden. Zo kan iedereen zijn/haar eigen voortgang bekijken en kunnen we goed zien waar we nog wat aandacht aan moeten besteden.Elke dag ben ik weer ontzettend trots op alle lessers die weer hun uiterste best hebben gedaan!

  Demo

 • Instructrice Linda

  Instructrice Linda

  Ik ben Linda Brouwer, 21 jaar en woonachtig in de Kwakel. Ik ben al bijna mijn hele leven tussen de paarden te vinden. Op mijn 7e ben ik zelf begonnen met paardrijles. Toen ik 14 jaar was kreeg ik mijn eerste eigen pony. Inmiddels een aantal jaar later heb ik mijn eigen paard HelleBorus, samen met hem ben ik actief in de wedstrijdsport en train ik naar een hoger niveau.

  „Paarden eerst! De rest komt later“

  Na de middelbare school ben ik ‘Paardenhouderij en management’ gaan studeren op het Wellantcollege in Houten. Tijdens deze opleiding heb ik ook de KNHS Orun instructeur opleiding succes vol afgerond. Inmiddels ben ik nu ruim 1,5 jaar aan het werk in de paarden met het geven van instructie, zowel groepslessen alsook privé. Ook loop in al een tijdje rond op Stal Zadelpret. Met ingang van 1 januari ben ik ook eigenaar van de stal.

  Demo

 • Instructrice Marja

  Instructrice Marja

  Hallo ik ben Marja de Dood en ik ben oprichter van stal Zadelpret. Met de paplepel is het paardrijden bij mij ingegoten. Helaas ben ik door ziekte niet meer in staat om mijn liefde en passie aan de lessers bij Stal Zadelpret over te brengen.

  „ Er is geen dieper geheim dan tussen een ruiter en zijn paard!“

  Marja geeft al enige tijd geen les meer bij Stal Zadelpret. Maar als oprichter van Stal Zadelpret hoort ze er natuurlijk wel bij!

  Demo