poetskist

Je eigen verzorgpony?


Heb je het paardrijden bij ons op Stal Zadelpet eenmaal een beetje onder de knie dan kan je ook opgeven voor een verzorgpony. Let op: Een verzorgpony is leuk maar niet vrijblijvend.

Je MOET namelijk drie keer in de week komen.
Uiteraard moet je de stal mesten, je verzorgpony lekker poetsen, hoeven krabben en niet vergeten knuffelen. Als je drie keer in de week bent geweest mag je, als tegenprestatie, één keer 1 uurtje vrij rijden*. Dit het liefst op zondag of op een andere dag maar dan moet je eerst even overleggen met Linda of de instructrices.

duim omhoog
(*= Overleg altijd met Rineke of onze instructrices of je op je verzorgpaard/pony mag rijden. Als je verzorgpony namelijk al lessen heeft gelopen dan is het einde werkdag voor de pony /paard. Uiteraard mag je hem/haar nog wel even lekker poetsen en knuffelen.)

Als je het Ruiterbewijs hebt behaald dan mag je mits het ook van je ouders mag een keer de weg op. Dit mag overigens niet in het donker. 
Als je nog niet zo ver gevorderd bent dan mag je alleen vrij rijden onder toezicht van je ouders/verzorgers. 
Je gebruikt altijd een paard of pony voor eigen risico. Gebeurd er wat met het paard of met jezelf dan is het risico voor jou. (lees:de verzorger.)
 
Je kunt ook een paard leasen: 
Leasen is de beste tussen stap voor het kopen van een eigen paard. Wij hebben een paar paarden staan welke je kunt leasen.
Als je een lease paard of pony hebt dan mag alleen jij hem verzorgen en elke dag op hem /haar komen rijden.
De kosten daarvoor zijn € 230,00 euro per maand. Heb je intresse hiervoor neem dan contact op met Linda op telefoonnummer: 06-13482771 of stuur een E-mail.

Maak je gebruik van bovenstaande opties dan moet je, je uiteraard aan het huisregelement/ rijbaanregels/ en buitenrijregels houden.
 
Koopadvies:
Wil je eenmaal een eigen paard kopen dan kan je gebruik maken van onze ervaring om te helpen zoeken en kijken naar een mooi en gezond paard voor jezelf. Meer weten? Bel Linda op nummer: 06-13482771

Tags: paardrijden, Stal Zadelpret, verzorgpony, Stal Brouwer Zadelpret, pony verzorgen, ponyhuren, huur een pony

E-mailadres