Pensionstalling

Pensionstalling nodig voor uw Paard of Pony in 2019?

Bij stal Brouwer Zadelpret kunt u uw paard, pony of veulen met een gerust hart achter laten.
Waarom?
Wij zijn paardenliefhebbers en wij hebben ruime ervaring in het wel en wee van de paarden wereld.
Uw paard staat bij ons in een ruime box. Desgewenst kunnen de paarden overdag in de winter in de paddocks en zomer bij goede kwaliteit van het land in de wei. Dagelijks worden de paarden buiten gezet en tegen de avond is het de bedoeling dat je ze zelf op stal zet. Dit gebeurd door middel van een rooster wat door de pensionklanten zelf te bepalen is.  Drie maal per dag voeren wij op vaste tijdstippen: twee of drie maal daags voeren wij ruw voer van de hoogste kwaliteit kuilgras. Krachtvoer kan men naar eigen idee invullen. Als er voeremmertjes voor de stal staan dan worden deze op de afgesproken tijdstippen in de voerbak gegooid.

Toezicht:
Bijna alle dagen van de week is er toezicht op de paarden. Voor de opslag van uw zadel, tuig en andere spullen is er een ruime kast aanwezig. Er zijn 2 rijbanen aanwezig 1 van 20 x 40 deze word gebruikt voor de lessen maar is de baan vrij dan mag ook daar gebruik van gemaakt worden. En één van 20x60 speciaal voor de pension klanten. Beide banen hebben een eb en vloed systeem zodat de bodem altijd in juiste conditie is. (ook voor de menners onder ons) In de zomer kan men gebruik maken van onze springwei met natuurlijke hindernissen. 
Kosten:
Stalling kost € 230 euro per maand. Dit is inclusief 2 x kuil en stro. (3 x kuil €15,00 extra). Het huren van een stal gebeurd altijd met een stalhuur contract. Stalhuur dient men altijd te voldoen elke eerste van de maand.

Meer informatie? Bel Linda op telefoonnummer: 06-13482771

Geinteresseerd om deel te nemen aan wedstrijden?
KNHS Wedstrijden worden verzorgd door P.S.V. Troje in de klasses: B tot en met ZZL.
Dit is een leuke vereniging die geweldig past bij ons gemoedelijke bedrijf.
Neem contact op met Miranda van der Plas, 06-53424383 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Of neem een kijkje op hun site. Klik hier voor de website.

Tags: de Ronde Venen, Mijdrecht, pensionstalling, paarden, Amstelland, Utrecht, paarden pension, pension

E-mailadres